Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is! Kyria geeft op woensdag avond buikdanslessen in Vleuten-De Meern.

Buikdansen is de dans van het Midden-Oosten en wordt ook wel oriëntaalse dans genoemd. Bij deze dansvorm bewegen lichaamsdelen geisoleerd in soepele ronde bewegingen en krachtige staccato bewegingen. Laat je meeslepen door de prachtige muziek en ontdek het plezier van samen dansen! Met buikdansen train je je taille, buikspieren, benen, heupen en schouders. Het verbetert je flexibiliteit, houding, balans en coordinatie.

In de buikdanslessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

Woensdagavond 20.15-21.15 – Multi level class

In deze serie komen alle basisbewegingen aan bod, leer je improviseren en werken we aan korte combinaties. Instromen kan gedurende het hele jaar. Kom langs voor een proefles!  

Deze les wordt gegeven in de Cultuur Campus, Burchtpoort 5 in Vleuten.

Privé lessen en workshops op maat kunnen op verzoek georganiseerd woden in de studio in De Meern.

Opgeven kan via email: kyriascloset@gmail.com

Kijk voor meer informatie over de buikdanslessen op www.buikdansereskyria.com