Studio huren

De studio is ook beschikbaar voor verhuur. De huurprijs is 10 euro exclusief BTW (21%) per gegeven lesuur. Je kunt een kwartier  voor aanvang de studio in en hebt een kwartier na afloop om de studio te verlaten.

De studio beschikt over een eigen opgang via de oprit met een houten hek links van Marelaan 18.  De studio beschikt over een eigen douche en toilet en een pantry waar thee, koffie en water beschikbaar is.  De dansstudio ruimte is ongeveer 20 m3, met een spiegelmuur van vier meter. Er is veel natuurlijk licht dankzij het daklicht en de openslaande deuren. Daarnaast is er dimbare ledverlichting waarmee de lichtintensiteit geregeld kan worden. De muziekinstallatie is geschikt voor alle soorten mp3 spelers en is aan te sluiten met een standaard mini jack (koptelefoon stekker).

Er ligt een PVC vloer (niet zwevend) op een betonnen vloer met vloerverwarming. Ben je nieuwsgierig? Kom een keer langs om de studio te bekijken! Stuur een mail naar info@kyriamoves.nl en ik neem contact met je op.

Algemene Voorwaarden verhuur Kyria Moves

Huisregels Kyria Moves – praktische zaken voor verhuurders