Op zaterdag 3 september en zondag 4 september is het weer Uitmark in winkelcentrum Vleuterweide. Kyria Moves is aanwezig met een kraam, we geven een aantal buikdans demonstraties en we hebben een wedstrijd waarmee je een gratis buikdans les kunt winnen!

 

We zijn aanwezig met een kraam op zaterdag tussen 10.00-17.00 en op zondag tussen 12.00-17.00.  Op zaterdag geven we om 15.00 een demonstratie op het sportpodium, en op zondag om 13.00.

Kom jij ook? De uitmarkt is in Winkelcentrum Vleuterweide op het Burchtplein. Op deze dag presenteren verschillende culturele en sportieve organisaties zich op een gezellige Uitmarkt. Voor de kinderen zijn er activiteiten, er zijn demonstraties en er is een straat waar eten en drinken centraal staan. Meer informatie is te vinden op vleuterweide.nl.

 

Foto: Leoniek van der Vliet

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *