Met de start van eht nieuwe schooljaar is ook het nieuwe lesseizoen begonnen voor de buikdanslessen. De afgelopen twee weken hebben we onder andere gedanst met vingercymbaaltjes en vloeiend dansen geoefend.

Kyria, Augustus 2019

Vanaf 18 september kunnen we weer terecht in lokaal 1.1 van de Cultuur Campus in Vleuten. Wil je meedoen, kom dan een keer langs voor een proefles.

In deze serie komen alle basisbewegingen aan bod, leer je improviseren en werken we aan korte combinaties. Instromen kan gedurende het hele jaar. Kom langs voor een proefles! Inloop vanaf 20.00, de les begint om 20.15.

De kosten zijn 80 euro voor een lessenkaart van 8 lessen (2 maanden geldig), of 50 euro voor een 4 lessenkaart (2 maanden geldig). Een proefles kost 10 euro, bij aanschaf van een lessenkaart krijg je 10 euro korting.

Opgeven kan op kyriascloset@gmail.com

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *