Vanaf november geeft Judith Yin Yang Yoga lessen in onze studio

Donderdagavond  20:00-21:15  Yin Yang Flow Yoga

De lessen zijn een combinatie van zachte vinyasa  (yang) yoga en yin yoga.De Yang- flow van houdingen is vooral gericht op beweging van de spieren, het rekken en strekken van de spieren voor het behouden of verkrijgen van souplesse. Bij de Yin yoga komen diepe ontspanning, mobiliteit en soepelheid van bindweefsel en gewrichten samen. Hierbij is overgave aan de houding en het loslaten van spierspanning belangrijk. Een les waarbij Yin en Yang in balans zijn. Ook is er aandacht voor ademhalingsoefeningen.

Over de docent:

Hallo, ik ben Judith.

Yoga helpt mij uit mijn hoofd en in mijn lichaam te komen. Bewegen op het ritme van de ademhaling of juist een houding langer vasthouden brengen me in het hier en nu. Ik vind het heel leuk om dit delen met anderen en help mensen graag om zo ook wat rust in het hoofd te vinden. Na een aantal jaren les bij Yoganesh heb ik in 2017 een pre-teacher training (going deeper) gevolgd. In de eerste helft van 2018 rondde ik mijn 200 uurs Vinyasa Yoga teacher training bij Yoga Moves af. Eerder volgde ik de Yogalign-Intensive met Michaelle Edwards. Onlangs kwamen daar de basisopleiding Yin Yoga bij Pure Energy Yoga en de Breathe to Heal training van Max Strom bij.

Meer informatie vind je op www.yogainmotion.nl

Opgeven kan bij judith@yogainmotion.nl

06-36109462

Facebook: Yoga in Motion

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *