In september en oktober worden er diverse buikdans workshops gegeven in onze thuis studio in De Meern. De workshops zijn op woensdagavond, van 20.00-22.00. Elke workshop kan los gevolgd worden. De workshops zijn geschikt voor beginners en gevorderde danseressen. Het bijzondere is dat in deze workshops geen choreografie gebruikt wordt, maar het vooral gaat over het thuis voelen in je lijf. De workshops worden gegeven door gast docenten. Zelf ben ik ook aanwezig om je welkom te heten 🙂

12 september- Buikdansen van binnen door Roos Belinfante

Op woensdagavond 12 september geeft Roos Belinfante een buikdansworkshop met als thema ‘Buikdans van binnen’. Een workshop waarbij het niet gaat om de techniek maar om het bewegen op een manier die voor jou lekker voelt. De focus ligt op lichaamsbewustzijn, bewegen in het hier en nu, voelen en ervaren, soepel en zacht maken en worden. Een heerlijk cadeautje voor jezelf en een unieke kans voor meer VAVAVOEM in je dans!
 

26 september – Buikdansen met zills door Ilona Hol

 
In deze workshop van twee uur krijg je eerst verdiepende en speelse oefeningen waarmee we ingaan op lichaamsbewustzijn en armen een prominentere rol geven in je dans.Daarna komen de zills erbij. De patronen blijven simpel zodat je echt kan focussen op een fijne samenwerking tussen wat je met je armen doet en het spelen met de zills. Je kunt je eigen zills meenemen of gebruik maken van de leen sets in de studio.

17 oktober- Holistisch buikdansen door Merel Eline

Wil je op een vrouwelijk, speelse manier genieten van je dans? Hiervoor maakt Eline gebruik van geleide dansmeditaties, bewegingskwaliteiten en lichaamswerk. Deze workshop is magisch, heerlijk vrouwelijk en brengt extase in je dans. Zij kan je helpen dichter bij jezelf, je verlangen en scheppingskracht te komen, je hart te openen en liefde uit te stralen.

Praktische informatie

De kosten per workshop zijn 20 euro als je uiterlijk twee dagen voor het evenement inschrijft. Op de maandagavond voor het evenement gaat de prijs omhoog naar 25 euro per workshop. Inschrijven en betalen kan via de webshop. Je ontvangt een bevestiging van je inschrijving via de mail. Zijn er niet genoeg deelnemers om de workshop door te laten gaan, dan ontvang je daar uiterlijk dinsdagavond voor de workshop een bericht over en wordt het bedrag op je rekening terug gestort.
De locatie is de Kyria Moves studio op de van Zuylenstraat 44 in De Meern. De toegang van de studio is via de oprit, links van Marelaan 18. Meer informatie over de studio vind je hier. De studio is een kwartier voor aanvang geopend. Er is water en wat gezonde snacks aanwezig. Draag comfortabele kleding waar je makkelijk in beweegt. Er zijn leensjaaltjes en zills aanwezig.
Heb je vragen, dan kan je een mailtje sturen naar kyriascloset@gmail.com
Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *