Bij buikdansen denk je meteen aan bewegen. Ronde soepele bewegingen, scherpe accenten, snelle shimmies. Maar buikdansen is meer dan bewegen!

Wat dan bijvoorbeeld? Nou ja, hoe buikdansen ontstaan is, wat voor kostuums er bij horen, de muziek waarop we dansen. Dat soort dingen! Het is ontzettend leuk om wat van dat soort dingetjes te weten omdat het buikdansen nog leuker maakt.

Daarom heb ik de Buikdans 10Daagse bedacht. Deelnemers krijgen vanaf 6 januari 2018 tien dagen lang een mailtje met daarin een buikdans weetje. De ene keer over je houding, de andere keer over een attribuut. De filmpjes duren ongeveer drie minuten. Wil je daarna meer? Elk filmpje eindigt met een vraag of een opdracht. In de bijbehorende Facebook groep kan je je enthousiasme delen, je antwoord posten of de extra links en filmpjes bekijken die ik daar in zet. Je kan helemaal zelf bepalen hoeveel tijd en energie je er in stopt.

Het maakt niet uit of je niks weet van buikdansen, of dat je al heel lang buikdanst. Er zit voor iedereen wat tussen. Met een paar minuten per dag begin je geïnspireerd en energiek aan het nieuwe jaar.

Inschrijven kan door op deze link te klikken. Tot snel!

 

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *