Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop buikdansen met zills

september 26, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm

20Euro

Zills zijn vinger cymbaaltjes. Zills speel je met je handen. Deze zitten vast aan je armen. Je meent het! Armbewegingen geven een extra dimensie bij zills spelen. Vooral als je er creatief mee bent. Vaak blijven armen toch een beetje achter; wat doe je dan in hemelsnaam met die ledematen?

In deze workshop van twee uur krijg je eerst verdiepende en speelse oefeningen waarmee we ingaan op lichaamsbewustzijn en armen een prominentere rol geven in je dans.
Daarna komen de zills erbij. De patronen blijven simpel zodat je echt kan focussen op een fijne samenwerking tussen wat je met je armen doet en het spelen met de zills.

Je kunt je eigen zills meenemen of gebruik maken van de leen sets in de studio.

Locatie

De workshop is op woensdag 26 september van 20.00-22.00 en wordt gehouden in de Kyria Moves studio in De Meern. De ingang van de studio is de oprit links naast Marelaan 18, De Meern. De studio is een kwartier voor aanvang geopend. Parkeren is gratis, de studio is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer.

Over Ilona

Hoi, ik ben Ilona en dansen is mijn passie. Met buikdansen ben ik in 2009 begonnen. Het heeft me gegrepen en niet meer losgelaten. Als ik buikdans, ben ik thuis.
Sinds 2012 geef ik workshops en lessen in Utrecht op verschillende locaties.
Plezier, ontspanning en vooral expressie zijn voor mij belangrijke elementen in dans en dus ook in mijn lessen.

Wie je bent als mens en wat voor verhaal je te vertellen hebt, dat maakt buikdansen boeiend. Zowel om zelf te doen als naar te kijken. Ik wordt het meest blij van deelnemers die ontluiken in hun eigen tempo en hun verhaal durven te dansen. Magisch!

www.facebook.com/OpenCircleOrientalDance

Gegevens

Datum:
september 26, 2018
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
20Euro
Evenement Tags:
Website:
http://www.buikdansereskyria.com/product/buikdansen-met-zills-workshop-26-september/

Organisator

Buikdanseres Kyria
E-mail:
info@kyriamoves.nl
Website:
www.buikdansereskyria.com

Locatie

Kyria Moves
Van Zuylenstraat 44
De Meern, Utrecht 3454EV Nederland
+ Google Maps
Website:
www.kyriamoves.nl