Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Workshop buikdans van binnen -Roos Belinfante

september 12, 2018 @ 8:00 pm - 10:00 pm

20Euro

Op woensdagavond 12 september geeft Roos Belinfante een buikdansworkshop met als thema ‘Buikdans van binnen’. Een workshop waarbij het niet gaat om de techniek maar om het bewegen op een manier die voor jou lekker voelt. De focus ligt op lichaamsbewustzijn, bewegen in het hier en nu, voelen en ervaren, soepel en zacht maken en worden. Een heerlijk cadeautje¬†voor jezelf en een unieke kans voor meer VAVAVOEM in je dans!

Annuleren kan tot 48 uur voor aanvang. Daarna is restitutie niet meer mogelijk. De workshop wordt gehouden in de Kyria Moves studio. De ingang van de studio is de oprit links naast marelaan 18, De Meern. De studio is een kwartier voor aanvang geopend.

Over Roos

In 1991 ben ik begonnen met buikdansen, en heb in de loop van de jaren bij verschillende docenten lessen en workshops gevolgd.
Ik volg nog altijd cursussen en workshops om me verder te verdiepen in de dans, de cultuur, de achtergronden en verschillende stijlen. Ik geniet erg van het dansen en heb er veel plezier in. Dit wil ik graag overbrengen op anderen.

Ik vind het heerlijk om iets te hebben waar ik mezelf in kwijt kan, waarin ik kan zijn wie ik ben, in al mijn verschijningsvormen.
Lief en rond, zowel als hard en krengerig, heel teder en zacht zowel als stevig, uitdagend en sexy zowel als in mezelf gekeerd.

www.roosbelinfante.nl

Gegevens

Datum:
september 12, 2018
Tijd:
8:00 pm - 10:00 pm
Kosten:
20Euro