Over ons

Kyria Moves is een ontmoetingsplek voor oriëntaalse dans. Buikdansen is al meer dan 17 jaar de passie van eigenaresse Kyria. In de zomer van 2017 kwam een droom uit toen de nieuw gebouwde dans studio geopend werd in De Meern. Vanuit de studio worden kleinschalige lessen en workshops gegeven. Kyria geeft zelf buikdanslessen en workshops.

Bereikbaarheid

Onze locatie is:

Van Zuylenstraat 44,

3454EV De Meern

Voor je navigatie kan je Marelaan 18 opgeven. De oprit naar de studio ligt links naast Marelaan 18.

We zijn het laatste huis in de straat. Sla links de hoek om en loop om het huis heen. Aan de zijkant is een oprit. Als je door het tuinhek de oprit oploopt, is de studio aan je rechter hand.

 

Studio huren

De studio is ook beschikbaar voor verhuur. De huurprijs is 10 euro exclusief BTW (21%) per gegeven lesuur. Je kunt een kwartier  voor aanvang aanwezig zijn en een kwartier na afloop de studio afsluiten.

De studio beschikt over een eigen opgang. De studio beschikt over een eigen douche en toilet en een pantry waar thee, koffie en water beschikbaar is. Er  mag gegeten worden in de studio, wel na afloop de studio schoon achter laten. De studio ruimte zelf is ongeveer 20 m3, met een spiegelmuur van vier meter. De muziekinstallatie is geschikt voor alle soorten mp3 spelers en is aan te sluiten met een standaard mini jack (koptelefoon stekker).

Er ligt een PVC vloer (niet zwevend) op een betonnen vloer met vloerverwarming. Ben je nieuwsgierig? Kom een keer langs om de studio te bekijken! Stuur een mail naar info@kyriamoves.nl en ik neem contact met je op.

Algemene Voorwaarden verhuur Kyria Moves

Huisregels Kyria Moves – praktische zaken voor verhuurders