Buikdans

Wil jij leren buikdansen? Geef je op voor een cursus buikdansen en ontdek de leukste dansvorm die er is! Kyria geeft op woensdag avond buikdanslessen in De Meern.

Buikdansen is de dans van het Midden-Oosten en wordt ook wel oriëntaalse dans genoemd. Bij deze dansvorm bewegen lichaamsdelen geisoleerd in soepele ronde bewegingen en krachtige staccato bewegingen. Laat je meeslepen door de prachtige muziek en ontdek het plezier van samen dansen! Met buikdansen train je je taille, buikspieren, benen, heupen en schouders. Het verbetert je flexibiliteit, houding, balans en coordinatie.

In de buikdanslessen leer je de basisbewegingen van de oriëntaalse dans waaronder energieke shimmies, soepele arm- en hand bewegingen en krachtige heup isolaties. De bewegingen komen terug in choreografieën en improvisatie oefeningen waardoor je ze snel eigen maakt. Omdat uitdrukking en uitstraling belangrijke onderdelen zijn, leer je om emoties uit te drukken met je dans. Het plezier in de dans en je eigen ontwikkeling staan daarbij centraal.

Kijk in de agenda voor de geplande lessen! Een proefles kost 12 euro. Dit bedrag wordt in mindering gebracht als je je daarna opgeeft voor meerdere lessen.

De lessen worden gegeven op woensdagavond in De Meern

Buikdans 1: 19.45-20.45

Buikdans 1: 21.00-22.00

Het nieuwe seizoen gaat van start op woensdag 6 september. Instromen kan tot 21 september. Van 21 september tot begin december werken we aan een choreografie en is instromen niet mogelijk. De volgende gelegenheid tot instromen is rond de Kerstvakantie.

Tarieven

Losse les : 12 euro

Strippenkaart 5 lessen: 55 euro (3 maanden geldig)

Strippenkaart 10 lessen: 100 euro (6 maanden geldig)