Beginners lessen buikdans, juli en augustus 2017

Vier lessen waarin je kennis maakt met buikdansen! Voor beginners zonder enige ervaring en voor gevorderde danseressen die de basis bewegingen grondig willen doornemen. Ben je gestopt en wil je weer  beginnen? Deze les is perfect om op een vrijblijvende manier te starten.

 Wanneer: op 10 & 24 juli, en 6 en 21 augustus. Van 20.00-21.00

Waar: Dans studio Kyria Moves, Van Zuylenstraat 44, De Meern

Kosten: 12 euro voor een losse les, of 40 euro voor alle vier de lessen

 Geef je op door een mail te sturen naar info@kyriamoves.nl. Ook als je interesse hebt maar nog niet weet of/wanneer je mee wilt doen kun je een mail sturen! Dan krijg je bericht wanneer een les vol is en wanneer er nog plekken beschikbaar zijn vlak voor de les.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *