zwangere buik met wekker erop geschilderdVanaf donderdagavond 22 februari starten er weer nieuwe coachingslessen ZwangerFit.  Deze keer worden de coachingslessen gegeven bij Kyria Moves in De Meern. Vijf lessen van een uurtje waarin je je lichaam extra goed leert kennen en informatie krijgt over de bevalling en de periode erna. Bij een opvolgende zwangerschap kun je ook kiezen om 2 onderwerpen naar keuze op te frissen. De onderwerpen uit de coachingslessen:

  • Het bekken en de bekkenbodem
  • Start van de bevalling en ontsluiting
  • Ademhaling, persen en geboorte
  • Kraambed, herstel en bewegen na de bevalling
  • Partnerles

ZwangerFit wordt gegeven door Judith Den Hartog.  Meer informatie over de cursus vind je op haar website: www.zwangerfitleidscherijn.nl

Categorieën: Uncategorized

0 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *